COMPRESOARE DE GAZ

SOLUTIE COMPLETA

Unități de compresoare la gura sondei

Nu este totdeauna posibil de instalare a unei unități de compresie centralizata si un singur compresor de cap de sonda ar fi necesar pentru producție. Chiar cu un compresor, capul de sonda poate avea scurgeri de lichid. Pentru a atenua aceasta problema, un sistem de plunger poate fi instalat împreună cu compresorul capului de sonda. Cu un compresor acționat cu motor cu gaz, instalarea ar putea fi dificila.

Pentru perioadele de închidere, pe compresor se poate instala un bypass care permite circulația gazului. Controlerul care acționează supapa motorului poate fi utilizat pentru a controla o component vânduta  suplimentar / valva de by-pass.

Pentru a evita eventualele probleme cu această configurație, cum ar fi supraîncălzirea gazului circulant sau gazul de alimentare este insuficient pentru a menține compresorul în funcțiune, este necesară îmbunătățirea capacității de răcire a compresorului.

Acest tip de compresoare sunt concepute pentru a fi utilizate în condiții extreme, în mod obișnuiți montat pe un skid cu acoperiș.