Compresoare de GAZ

Dispunem de o experiență de multe decenii în dezvoltarea și producția de compresoare de gaze în industria de gaze și de petrol și gaze. Compania noastră este fabricant de instalații și echipamente speciale pentru creștere a presiunii gazelor în Europa Centrală și de Est și în regiunea Orientului Mijlociu și țările CSI.

Suntem mereu în căutarea oportunităților în întreaga lume, pentru ca produsele noastre unice să ajungă la multiplele domenii ale industriei de petrol și gaze. La fabricarea compresoarelor noastre de gaz totdeauna principalul aspect este să ne adaptăm la nevoile specifice ale pieței, proiectare și fabricare specifică, deci să ofere soluții înlocuitor de produs la un preț competitiv. Dispunem de o capacitate de fabricație adecvată pentru fabricarea și instalarea acestor produse cu puteri în domenii largi (4kW – 5MW).

Pe lângă reprezentanței oficiale al companiei americane GE Oil&Gas (numele anterior Cameron) de fabricant compresoare de gaze, oferim soluții potrivite pentru nenumărate alte mărci de compresoare cu piston, cu șurub, precum și cu palete în rotor pentru comprimarea diverselor gaze fabricante pentru industria de petrol și gaze.

Principalele activități sunt echipamentele mobile sau staționare, cum ar fi unități de presurizare a gazului, echipamente la gura sondelor de gaz, echipamente de pornire a sondelor de gaz, unități compresoare montate pe trailer sau in containere pentru evacuarea gazului din conductele de transport gaz, unități compresoare pentru stații de umplere CNG (Gaz Natural sub Presiune). Compania noastră a început să dezvolte și să producă unități compresoare de evacuare a conductelor de gaze naturale pentru companiile slovace și cehe de transport de gaze.

În ultimii ani s-a extins valorificarea compresoarelor noastre în primul rând în regiunea din răsărit ca Serbia și Rusia unde am livrat mai multe unități de compresoare de ridicare al presiunii (boostere).

Produselor noastre aparține organic asistența tehnică, serviciul de specialitate precum și asigurarea pieselor de schimb cu întreținere ulterioară.