COMPRESOARE DE UMPLERE CNG

SOLUTIE COMPLETA

Compresoare de umplere CNG

CNG este Gaz Natural Comprimat. Presiunea de intrare a compresorului poate fi începând cu 0.03 barg, presiunea de refulare fiind in mod uzual de 250 bar.  In prezent gazul poate fi si Biogaz.

Este extrem de ecologic, deoarece emisia de gaze din echipamentul alimentat este aproape nul și semnificativ mai ieftină decât cele similare cu combustibili fosili.

Compania noastră oferă soluții complete prin proiectarea unui sistem adecvat nevoilor dvs. specifice, transportăm echipamentele la locul de utilizare, adunăm permisele în conformitate cu reglementările locale, asigurăm reparațiile și serviciul cu piese de schimb.

Pentru flota dvs. de afaceri mici, putem asigura compresoare CNG ușor de instalat, fără să reclame un proces de proiectare complex.

Pentru flotele mari și stațiile publice de distribuție a gazelor, asigurăm multe opțiuni pentru a configura tehnologia astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Putem calcula cantitatea de gaz gata de utilizat și numărul pompelor necesare stațiilor de benzinării ale dvs., pe baza încărcării așteptate a benzinăriei.

Compresorul poate fi echipat cu instalații de uscare, de încălzire sau răcire.