FIRMA NOASTRA

SOLUTIE COMPLETA

Ganzair Compressortechnics

Numele de marcă al GANZ a devenit una dintre cele mai importante mărci comerciale ale industriei ungare. De la înființarea sa din 1849, companiile GANZ fabrică de zeci de ani compresoare, pompe, turbine, locomotive, tramvaie, troleibuze, poduri, macarale, nave, transformatoare, motoare și o gamă largă de alte instalații.

Compania Ganzair Compressortechnics Kft. a fost înființată în 1990 pentru a se specializa în tehnologia compresoarelor și este în concordanță cu tradițiile istorice și se confruntă cu noi provocări în același timp. Compania este o afacere deținută de conducere.

Ganzair oferă pachete compresoare standard, industriale și speciale, precum și sisteme complete. Ne-am specializat nu numai în compresoare, ci și în toate produsele aferente pentru purificarea și distribuția gazelor industriale și a aerului. Mii de compresoare furnizate și deservite de noi sunt în funcțiune în Ungaria și în întreaga lume.

Dezvoltăm dinamic activitățile noastre și extindem liniile noastre de produse care lucrează în strânsă colaborare cu cei mai respectați producătorii europeni și americani. Cele mai cunoscute printre partenerii noștri sunt Gardner Denver / Tamrotor, Ekomak, FST, MTA, General Electric / Cameron Compression (fostul Cooper), Parker / DomnickHunter, Zander, Hiross, Haskel, Mattei, Fornovogas, FG Wilson, Caterpillar, Waukesha , ABB, Ingersoll Rand și multe altele.

Deoarece considerăm că calitatea este cel mai important pentru produsul și serviciul nostru, am introdus un sistem de asigurare a calității în conformitate cu standardul ISO 9001. Pentru a fi implicați în conservarea naturii și pentru a asigura o funcționare sigură de asemenea au fost înființate sisteme de management al mediului ISO 14001 și sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001.

Ganzair operează patru divizii de produse: compresoare industriale, compresoare de vehicule, compresoare de gaz, generatoare și ca a cincea diviziune verticală, departamentul de service care oferă servicii de întreținere și reparații pe toată durata vieții pentru unitățile noastre. Sunt furnizate servicii de inginerie pentru proiectarea sistemului de compresoare, măsurători și analize de funcționare și sisteme de monitorizare a condițiilor.

Proiectam si implementam sisteme compresoare industriale. Sunt selectate compresoarele de ultimă generație, elementele sistemului de purificare și de distribuție. Compresoarele pot oferi o funcționare automată fără pilot, sistemul poate fi gestionat de un computer de comandă care are mai multe funcții pentru a asigura economia de funcționare remarcabilă și a conecta la procesul de control BMS / DCS sau chiar a se conecta direct la centrul de service al GanzAir. Datorită design-ului atent, instalarea este foarte ușoară. Cerințele minime de spațiu, funcționarea virtuală fără vibrații și funcționarea cu zgomot redus, caracterizează aceste unități și le fac alegeri excelente pentru medii exigente. Containerele cu uscătoare, receptoare și filtre sunt disponibile pentru aplicații în exterior, de ex. pentru petroliere și mine. Oferim sisteme eficiente de recuperare a căldurii, unde 70-90% din energia de intrare poate fi utilizată pentru încălzire, producerea apei calde sau pentru diferite scopuri tehnologice.

Alte sisteme industriale de compresoare de aer furnizăm pachete de compresoare pentru gaze industriale și gaze naturale utilizate în industria de petrol și gaze și pe piața CNG.

În 2005, am introdus seturi de generatoare de motorină și motorină pentru generarea de energie continuă și stand-by în funcționarea sincronă pe insulă sau în rețea.

Bazându-ne pe experiența de proiectare și de fabricație și pe fundal, suntem capabili să furnizăm sisteme compresoare speciale și “generoase”, conform cerințelor unice ale clienților. Cele mai bune exemple sunt compresoarele de frână folosite în locomotive, autocare, căi subterane, troleibuze sau unități hidraulice pe platforme mobile. GanzAir este singurul producător care furnizează acest tip de echipamente în Ungaria. Companiile de căi ferate și de transport public din Ungaria și din străinătate, operatorii de flote și producătorii de vehicule, companiile de petrol și gaze se numără printre clienții noștri obișnuiți.

Funcționalitatea mașinilor noastre a fost testată în deserturi, în mediul tropical și în Siberia. Desigur, compresoarele mai ușoare și la prețuri atractive pot fi oferite pentru magazine, garaje, laboratoare și utilizatori de hobby.

Nu numai produse, ci soluții complete.

GanzAir oferă nu numai produse, ci și suport tehnic expert. Inginerii cu înaltă calificare ajută clienții să găsească soluții optime în sistemele de compresoare la cheie. Inginerii de service experimentați și instruiți îi ajută pe clienți în întreținere și sunt pregătiți să rezolve orice sarcini la fața locului în câteva ore. Flota de servicii este echipată cu telefoane mobile, astfel încât este capabilă să reacționeze imediat la nevoile clienților și să ofere o soluție adecvată pentru întreaga durată a zilei și a zilei.

 

GANZAIR

UN CONTRACT SCURT

PRODUSE: compresoare, pompe de vid, generatoare de azot și oxigen, amplificatoare de presiune, pompe de lichid cu aer și amplificatoare de presiune gaze, sisteme industriale de purificare și distribuție a gazelor, compresoare de gaze naturale, generatoare

CAPACITATE: 0.001 – 500 m3 / min într-o unitate, de la 0.1 la 16.000 kW în putere

PRESIUNE: – 0,99 barg ÷ 1500 barg

TIPURI ȘI UNITĂȚI: cu șurub, turbo, cu piston, cu palete în rotor, etc..

PRODUS NUMAI în UNGARIA: “computerizate”, compresoare personalizate, sisteme de comprimat gaz, generatoare,

PIEȚE: Ungaria, Europa, Rusia, Grecia, Africa de Nord, Orientul Mijlociu,

LISTĂ SCURTĂ cu mai mult de 2000 de REFERINȚE în UNGARIA:

INDUSTRIAL: Bosch, Suzuki, Teva, Raba, Knaus Tabbert, Hamburger Hungaria, Linde, Siemens, Villeroy&Boch, Mogyi, Prysmian, Gyermelyi, Magna Car, Videoton, Fusetech, DHL, Porsche, Richter, Claas, Bonafarm, Foxconn, Takata, MVM, și altele…

SPECIAL: Hungarian Railways, Serbia Railways, Greek Railways, Budapest Transport Co., Szeged Transport Co., Debrecen Transport Co., Bucharest Transport Co., Solarisbus, Astrabus, Riga Transport, Tallin Transport, Lithuanian Railways, Skoda Transportation, Ganz-Transelektro, Stadlerrail, Hungarian Oil Plc., Rotary Oil Drilling Ltd., NIS Gazprom Neft, Eustream, Net4Gas, Hungarian Horizon, Paks Nuclear …

CIFRA DE AFACERI CURENTĂ: 10 M EUR (2015)

CERTIFICATE: ISO 9001, ISO 14001, MSZEN 28001 (BS OSHAS 18001)

ANGAJATI: 75 (50% cu absolvire superioară)

Reprezentanții zonale din Ungaria, România, Serbia, Rusia

ATELIER: 3000 m2

BIROU: 400 m2

SERVICII RAPIDE: 12 în timpul zilei și noaptea pe tot parcursul anul